fam. Norder Apeldoorn.

Bedankt voor de prettige samenwerking en het fantastische resultaat.We zijn echt tevreden en genieten ervan.Fijne vakantie gewenst.

Met vriendelijke groeten, Vivian en Thomas


van Pelt Apeldoorn
"We hebben met veel plezier gekeken naar de manier van werken van de twee afbouwers. Netjes,voorzichtig accuraat en snel. En dat bij dit weer boven de 30 graden! Hulde!


Bergboer Nijverdal
''Wij zijn zeer tevreden. Geen klachten.''

 
v.d. Sluis Apeldoorn

''Ik ben tot op heden zeer tevreden over mijn kunststof kozijnen. De plaatsing en afronding is plezierig verlopen (al was het wel even een puinhoop). Ook de service en communicatie is prima. Ik heb al verschillende kennnissen Futura aanbevolen!!''

 

bekhuis Hengelo
''Wij zijn zeer tevreden over de kunstofkozijnen. Alles werkt prima . Door een vakkundig team zijn ze er prima ingezet. Het vergt weinig onderhoud en we hoeven nooit meer te schilderen.''

 

Eversdijk Ugchelen
''In het vooroverleg zijn diverse mogelijkheden besproken. De montage is keurig verlopen, we hadden wel rommel maar dat is bij een verbouwing onvoorkomelijk. Op 2 plaatsen zag ik later, dat de afwerklijst niet goed vast zat, maar die heb ikzelf weer vastgezet. Verder bevallen de Finstral kunststof kozijnen prima, geen klachten.''

 

Mekers Heeten
''De kozijnen bevallen prima. Ook de reactie van anderen die ze hebben gezien zijn heel positief. De contacten met jou waren goed en betrouwbaar.''

 

Kuijf Ugchelen
''Onze ervaring met Futura-kozijnen is kort gezegd zeer positief. Van de bedrijven die wij hadden benaderd kwam Futura-kozijnen er voor ons het beste uit. De klantvriendelijkheid was zeer goed. Er werd goed meegedacht over welke kozijnen wel en niet vervangen moest worden. Ook werden er meerdere offertes gemaakt voor de verschillende werkzaamheden.

Er werd netjes geleverd en men was binnen anderhalve dag klaar met het plaatsen van 5 kozijnen. De oude kozijnen werden netjes afgevoerd en de werklui hebben zelfs nog de kamers gestofzuigd.

Kortom we waren zeer tevreden over de werkzaamheden. We hebben later zelfs nog het bestaande dakkapel voorzien van kunststof. Ook dit was perfect.

De kozijnen zitten er nu 2,5 jaar in en nog steeds zijn we er erg blij mee. Ze zijn makkelijk schoon te houden en gelukkig hoeven we nu niet meer om de vijf jaar op de ladder te staan voor het schilderwerk. 

Wij raden iedereen Futura-kozijnen aan.''